تقریبا در هر حمام و دستشویی ای استفاده از کابینت و کمد هایی برای وسیله های آن ضروری و لازم است. حمام و سرویس های بهداشتی در هر ابعادی که باشند نیاز به کابینت های مخصوص به خود را دارند که این کمد و کشو و کابینت ها بسته به ابعاد و اندازه و همچنین میزان کاربرد آن ها در محیط های مختلف می توانند ظاهر و اندازه های متفاوتی داشته باشند.
کابینت روشویی و کاربرد های آن در سرویس بهداشتی های مختلف
همان طور می دانید روشویی در اصطلاح به کاسه یا لگنی گفته می شود که بر روی آن شیر آب قرار می گیرد و محل شست و شوی صورت و دستان می باشد. این کاسه بر روی کابینتی قرار می گیرد تا هم ارتفاع مناسبی برای شست و شوی ایستاده داشته باشد و همچنین از کابینت روشویی آن برای نگه داری انواع وسایل بهداشتی و شوینده و همچنین حوله ها استفاده شود.
اندازه های کابینت روشویی متناسب با ابعاد سرویس بهداشتی و حمام
کابینت روشویی برای سرویس بهداشتی های کوچک
با توجه به ابعاد محیط می توانید اندازه های مختلفی را برای کابینت روشویی در نظر بگیرید و در حمام های کوچک معمولا از نوع سینگل و تک کابینت ها استفاده می شود.
این کابینت روشویی از یک کمد با بدنه ی مربع شکل که فقط از دو درب کابینت است تشکیل شده است که روی آن روشویی و شیر آب نصب می شود و فضای اضافه ای برای ابزار های مختلف وجود ندارد.
کابینت روشویی در سرویس بهداشتی های کوچک معمولا شامل دو یا سه بخش برای ذخیره وسایل دارند که معمولا از دو کشو با اندازه کوچکتر و یک بخش با فضایی بزرگتر مانند کابینت های آشپزخانه تعبیه می گردد.
حتما بخوانید: کابینت تیره انتخابی جذاب برای آشپزخانه های بزرگ، چگونه رنگ های تیره کابینت را با وسایل آشپزخانه ست کنیم؟
کابینت روشویی در ابعاد و محیط های بزرگ تر برای حمام و دستشویی ها
در حمام هایی که بزرگ هستند دستمان برای انتخاب کابینت و اندازه ی آن ها باز است. می توانید از کابینت روشویی دوقلو که از یک بدنه ی مستطیل شکل و دو کاسه روشویی ساخته شده در سرویس بهداشتی منزلتان استفاده کنید و البته برای خانه هایی که جمعیت زیادی دارند این مدل کاملا مناسب می باشد.
در بعضی از سالن های حمام ها می توانید حتی از کابینت های دیواری نیز استفاده کنید و به این صورت که در بالای روشویی و اطراف آینه ها کابینت های بلندی نصب کنید تا بتوانید از فضای باز بالای کابینت روشویی نیز استفاده کنید.
کابینت روشویی از چه جنسی باشد تا مناسب سرویس های بهداشتی باشد؟
کابینت های روشویی معمولا از جنس هایی ضد آب باید ساخته شوند و مجاورت با رطوبت و آب همیشه بر روی کابینت ها تاثیر مخرب داشته است.
کابینت روشویی از جنس پی وی سی
کابینت های ضد آب مانند کابینت های پی وی سی برای ساخت کشو و کمد های سرویس بهداشتی ها بسیار مناسب هستند. کابینت های پی وی سی از جنس نوعی پلاستیک ساخته می شوند که کاملا ضد آب هستند و در برخورد با آب صدمه نمی بینند. سطح این کابینت روشویی براق، و معمولا به رنگ سفید می باشند از این جنس کابینت ها بیشتر در محیط های مدرن استفاده می شود.
حتما بخوانید: خرید کابینت به چه شکل است ؟ چگونه بهترین کابینت را برای منزلمان انتخاب کنیم؟
کابینت روشویی از جنس هایگلاس
بعد از کابینت PVC بهترین نوع کابینت برای ساخت در سرویس های بهداشتی کابینت هایگلاس است. کابینت های هایگلاس مانند کابینت های PVC نسبت به رطوبت و آب مقاومت دارند اما نه به اندازه ی آنها. این کابینت ها نیز سطح براقی دارند که متشکل از روکشی از جنس پلی گلاس بر روی ورق های ام دی اف می باشد و می توانید کابینت های هایگلاس را در رنگ هایی متنوع تری نسبت به کابینت های پی وی سی پیدا کنید.
یکی از مواردی که باعث زیبایی دکوراسیون سرویس بهداشتی شما می شود انتخاب کابینت های دیواری می باشد به صورتی که کابینت ها به زمین متصل نیستند و به دیوار حمام و دستشویی پیچ می شوند و فضایی مدرن را به وجود می آورند.
کابینت روشویی در مدل های کلاسیک
با توجه به مواردی که در مورد جنس و ویژگی های کابینت برای سرویس های بهداشتی ذکر شد. هنوز کابینت هایی وجود دارند که بدون وجود آن ویژگی ها در حمام ها استفاده می شوند و آن هم استفاده از کابینت های چوبی در این محیط ها می باشد.
در خانه هایی که به سبک کلاسیک و قدیمی طراحی می شوند و ویلا های ساحلی از کمد ها و کابینت های چوبی در مکان هایی مانند حمام و سرویس های بهداشتی استفاده می شوند.
بسیاری از این حمام ها فضایی بزرگی دارند که قسمتی جدا از محیط مرطوب برای روشویی و کابینت ها در نظر گرفته شده است. در این سالن یا اتاق جدا کابینت روشویی با جنس چوبی و کلاسیک جلوه ی شیک و لوکسی را به وجود می آورد.
انواع صفحه کابینت روشویی ها
معمولا از صفحه کابینت های سنگی مانند مرمر و گرانیت و سنگ های مصنوعی برای روشویی های سرویس بهداشتی استفاده می کنند. صفحه کابینت هایی مانند سنگ های کوارتز و کورین بهترین نوع سنگ های مصنوعی برای استفاده در روشویی های حمام ها و دستشویی ها می باشد.
سنگ های کورین به صورت یکدست و بدون رگه و در رنگ های متنوع و سنگ کوارتز با انواع رگه ها و طرح های طبیعی مناسب برای سبک های کلاسیک و کابینت های روشویی چوبی می باشند.
هرچند که صفحه کابینت های چوبی نیز وجود دارند که در طراحی روشویی ها به کار می روند و جلوه ی طبیعی زیبایی را به نمایش می گذارند که در ابعاد برزگ و کوچک بر روی کابینت یا در زیر روشویی و اطراف آن ها نصب می شوند.
قیمت کابینت روشویی
کابینت های روشویی با توجه به جنس و متریال ساخته شده در بدنه ی آن قیمت های متفاوتی دارند که بسته به ام دی اف یا پی وی سی استفاده شده در کابینت و یا یراق آلات و مدل های متفاوتی که دارند قیمت های متفاوتی را شامل می شوند.
استفاده از سنگ کابینت های طبیعی قطعا قیمت تمام شده کابینت هارا افزایش می دهند برای اطلاعات دقیق تر از قیمت ها و موجودی ها می توانید با مشاوران و متخصصان شرکت دکورچوب تماس گرفته و یا به صورت حضوری به شرکت مراجعه کنید و از خدمات مشاوره طراحی دکوراسیون رایگان ما بهره مند شوید.
امیدوارم از مطالعه این راهنما لذت برده باشید.
2 دیدگاه در “کابینت روشویی و کاربرد های آن در سرویس بهداشتی های مختلف، بهترین و کارآمد ترین جنس برای کابینت روشویی کدام است؟”
سلام من اقدام به خرید آینه باکس و الگانته کابین برای سرویس بهداشتی کردم ! نمیدونم شنیدید یا که میگن مسواک رو داخل سرویس بهداشتی نزارید! خواستم ببینم گذاشتن مسواک داخل محفظه ست آینه باکس هم مضره؟
سلام
بهتره از یک متخصص سلامت و بیماری های عفونی این سوال رو بپرسید.