انواع قرنیز مورد استفاده برای دیوارها در دکوراسیون داخلی خانه ها موضوع این بخش از فروشگاه شرکت دکورچوب میباشد، درصورت آشنا شدن با انواع قرنیز و کاربردهای آن میتوانید، مناسب ترین و شیک ترین محصول را متناسب با شرایط منزل خود انتخاب نمایید و خرید قرنیز موفقیت آمیزی داشته باشید، پس تا انتها همراه ما باشید.
قرنیزهای از انواع و مواد مختلفی ساخته می شوند، قالب پایه ای که برای دیوارهای خود انتخاب می کنید باید طوری انتخاب و نصب شوند که متناسب با کفپوش و رنگ دیوارها باشند، در ادامه انواع مختلف قرنیز که برای خانه ها و سازمان های اداری و تجاری استفاده میشود را آورده ایم.
قرنیز MDF
چوب MDF که به عنوان تخته فیبر با تراکم متوسط نیز شناخته می شود ، گزینه ای محبوب برای ساخت قرنیزها میباشد، استفاده از جنس ام دی برای قرنیز از لحاظ اقتصادی بسیار به صرفه بوده و استفاده از آن نیز آسان است.
به طور کلی MDF یک محصول چوبی مهندسی شده است که از ترکیب الیاف چوب تحت فشار زیاد به صورت دستکاری شده درست میشود و این جنس از چوب فاقد دانه چوب طبیعی بوده و رنگ طبیعی چوب را نیز ندارد، اما میتوان آنرا با رنگ های شیمیایی دلخواه به خوبی رنگ کرد و این ویژگی نیز یکی از دلایلی است که ما اکنون محصول قرنیز ام دی اف را داریم.
قرنیز چوبی
در مقابل قرنیز ام دی اف که نوع دستکاری شده از چوب است، ما قرنیز هایی داریم که از جنس چوب طبیعی هستند و در کنار زیبایی بسیار خاصشان قیمت به نسبت بالایی نیز دارد، این قرنیز در خانه های لوکس و ویلاها مورد استفاده قرار میگیرند، زیرا از آنجایی که از مواد طبیعی ساخته شدهاند، قیمت بالایی دارند.
از سوی دیگر قرنیزهای چوبی معمولاً در خانه هایی با کفپوش چوب، پارکت یا لمینت و چارچوب های چوبی هماهنگ با طرح قرنیز کاربرد دارند، در ادامه چند مورد از قرنیزهای چوبی که بیشترین میزان محبوبیت و فروش را دارند، معرفی خواهیم کرد.
قرنیز کاج
این مدل محصول کمتر به گوش ما ایرانیان آمده و معمولا در دسته قرنیزهای چوبی قرار میگیرد، اما بازهم خوب است بدانید که مدل هایی از قرنیز وجود داشته که به طور مستقیم از چوب درخت کاج تهیه میشوند، چوب کاج از ارزان ترین چوب هاست و معمولا برای ساخت این محصول از چوب های کاج پیوندی که از قبل در انبارها وجود دارد استفاده میشود، نصب این مدل قرنیز بسیار آسان بوده و طرح آن نیز بدون لکه است.
قرنیز با چوب بلوط و افرا
چوب درخت های بلوط و افرا جزو مقاوم ترین چوب ها میباشند، این مدل ها چوب معمولا دارای طرح ها و لکه هایی نیز هستند که مناسب با سلیقه خیلی از افراد است، این چوب ها رنگ زیبایی داشته اما به راحتی هم قابل رنگ شدن هستند، اما به این نکته نیز توجه داشته باشید که نسب به دو مدل دیگر معرفی شده، قرنیز با چوب بلوط و افرا قیمت بیشتری دارد.
حتما بخوانید: لیست قیمت قرنیز
قرنیز وینیل
قرنیز وینیل نوع متفاوتی است محصولات این دسته میباشد و درواقع روکشی از سنگ مصنوعی رو قرنیز قرار گرفته که در برابر آب و یا وارد شدن حشرات موزی مثل موریانه مقاوم است، از قرنیز وینیل معمولا در محل هایی که رطوبت زیادی دارد مثل استخر ها و زیرزمین ها و یا حتی فضاهای باز داخلی استفاده میشود، هنگام خرید به این نکته نیز توجه داشته باشید که این محصول به صورت رولی به فروش میرسد.
قرنیز سرامیکی
مدل دیگری از قرنیز که میتوان در اکثر خانه های به نسبت قدیمی ایرانی استفاده شده است، قرنیز سرامیکی میباشد و همانطور که از اسمش پیداست از جنس کاشی و سرامیک بوده و هماهنگی خوبی با سرامیک استفاده شده در کفپوش منازل دارد، البته هنوز هم در بازسازی و ساخت خیلی ساختمان ها از این مدل قرنیز به علت مناسب بودن قیمت استفاده میشود، اما از لحاظ کیفیت این مدل در رده متوسط قرار میگیرد.
قرنیز سنگی
درگذشته های بسیار دیگر که خانه ها با سنگ ساخته میشدند، استفاده از قرنیز و کفپوش سنگی رواج خاصی داشته اما این روزها به علت بالا بودن قیمت این مدل محصول فقط در برخی از خانه های لوکس و مراکز تجاری و اداری از قرنیز سنگی استفاده میشود زیرا کیفیت و دوام این مدل به شدت عالی و بالاست، از قرنیز های سنگی معمولا در خانه هایی که کفپوش آن ها نیز از جنس سنگی است استفاده میشود.
قرنیز پی وی سی و پلی استایرن
قرنیز پلی استایرن و pvc جنس مرغوبی است که با استفاده از متریال مصنوعی ساخته میشود و در بین انواع مختلف قرنیزها این مدل ها بیشترین قیمت را دارند که به دلیل خواص ضد حریق، ضد خش، مقاومت در برابر پرتو فرابنفش و قابلیت عبور سیم و کابل در آن ها است، در واقع میتوان گفت قرنیز پی وی سی جدیدترین نسل در قرنیز ها بوده که تمام ویژگی های خوب و ایده آل یک قرنیز برای استفاده در هر محیطی را دارا میباشد.
قرنیز نوری یا LED
قرنیز نوری یا ال ای دی درواقع نوع خاص از قرنیز با جنسی متفاوت نیست، بلکه به کلیه قرنیزهایی که در آنها سیستم برقکاری انجام شده تا نورپردازی جذابی را در خانه ها بوجود بیاورند، قرنیز نوری گفته میشود و معمولا به علت خطرناک بودن کار با برق، جنس پایه این مدل را قرنیز پی وی سی در نظر میگیرند که نسبت به سایر مدل های قرنیز مقاومت و ایمنی بالاتری دارد.
برای اینکه بتوانیم نمای یک بنا یا عمارت را داخل یک کادر نوری نمایش دهیم از قرنیز نوری استفاده می نمائیم، این محصول در نوع خود بی نظیر و پر کاربرد می باشد و می توان از آن در داخل ساختمان به عنوان قرنیز نوری و در راه پله ها به موازات نرده و همینطور نصب در پیشانی پله جهت تامین نور کف پله استفاده کرد.
مشاوره جهت انتخاب نوع قرنیز
تمام مدل های قرنیز موجود در بازار به همراه ویژگی ها و مشخصاتشان را در این بخش به طور کامل توضیح دادیم، اگر هنوز هم برای انتخاب نوع محصول مورد نظر خود برای استفاده در دکوارسیون داخلی منزل دچار تردید هستید، میتوانید با مشاورین ما در فروشگاه شرکت دکورچوب تماس گرفته و در خواست خود را مطرح نمایید و ضمن استفاده از خدمات مشاوره رایگان درصورت تمایل سفارش قرنیز مورد نظر خود را ثبت کنید.