- مشاوره تخصصی رایگان: 02191010607
- خدمات ویژه نصب
- ارسال در ۲۴ ساعت در تهران و سایر استان ها
- خدمات ویژه حمل برای فروشگاه ها
- ارسال رایگان سفارش ها تا باربری

قرنیزها یکی از عناصر دکوراسیون داخلی هستند که اگرچه کوچک به نظر می رسند اما مسئولیت های مهمی در دکوراسیون داخلی یک فضا ایفاء می کنند. درواقع به این دلیل که قرنیزها در دکوراسیون داخلی کاربردهای متعددی دارند از تنوع بی نظیری برخوردار هستند؛ انواع قرنیزهای سنگی، سرامیکی، چوبی و ام دی افی همگی نمونه هایی از قرنیزهای رایج در بازار هستند. اما برخی از انواع قرنیزها علاوه بر مزیت های رایج مزیت های مهم دیگری هم دارند؛ این قرنیزها با نام قرنیز نوری شناخته می شوند که قصد داریم در ادامه بیشتر به آن بپردازیم.
قرنیز نوری یک نوع قرنیز تزئینی است که یک ریسه نوری در وسط یا پایین آن قرار می گیرد و با نورپردازی زیبا، جلوه جذابی به محیط می بخشد. قرنیز نوری در کنار پوشاندن تراکم کف و دیوار، به عنوان یکی از جذاب ترین عناصر جدید در دکوراسیون داخلی منازل شناخته می شود.
قرنیز نوری مزایای پرشماری دارد که در ادامه به چند مورد آن اشاره می کنیم:
شما می توانید برای خرید مدل های مختلف قرنیز به صفحه خرید قرنیز مراجعه کنید.
قرنیزهای نوری آلومینیومی در دو نوع روکار و توکار طراحی می شوند و از LED برای روشنایی بخشیدن در آنها استفاده می شود. LED های مورد استفاده در این نوع از قرنیزها می تواند شامل انواع 12، 24 و 220 ولت باشد. انواع 12 و 24 ولت نیاز به ترانس دارند ولی اگر از ال ای دی LED ولت استفاده شود نیازی به ترانس وجود نخواهد داشت. درست است که استفاده از قرنیزهای آلومینیومی دارای ال ای دی 220 ولت راحتتر است اما این نمونه ها دو ایراد دارند؛ این قرنیزها اولاً مصرف برق بالایی دارند و دوماً ممکن است خطر برق گرفتگی داشته باشند. به همین دلیل توصیه می شود به سراغ نمونه هایی که به کمک ترانس روشن می شوند بروید. میزان روشنایی هر کدام از LED ها بین 20 تا 25 لومن است. بنابراین اگر تراکم 120 ال ای دی در متر باشد می توان گفت میزان روشنایی برابر با 3000 لومن در هر متر خواهد بود که روشنائی قابل توجهی محسوب می شود.
قرنیزهای نور مخفی آلومینیومی از انواع قرنیزهایی هستند که بدلیل دارا بودن سطوح مقطع متنوع می توان آنها را به صورت توکار و یا روکار نصب کرد. نصب توکار به این معناست که باید فضایی در داخل ایجاد شود که قرنیز در آن قرار بگیرد و درنهایت ظاهری مسطح با دیوار داشته باشد. قرنیزهای آلومینیومی که چنین ویژگی دارند دارای سطح مقطعی هستند که قابلیت قرارگیری در این محفظه را دارند.
برای نصب این قرنیزها معمولاً از چسب آکواریوم یا چسب هایی که به چسب های 123 معروف هستند استفاده می شود. البته برخی از انواع قرنیزهای دارای شیارهای خاصی هستند که با قرار دادن فنر در این بخش ها می توان آنها را نصب کرد. همچنین در نصب برخی دیگر از قرنیزهای LED آلومینیومی تنها می توان از پیچ استفاده کرد.
قرنیز نوری قرنیزی ست که دارای نور مخفی در قسمت تحتانی می باشد که می تواند به صورت لامپ هایی در فواصل یکسان و یا به صورت سراسری در پشت قرنیز تعبیه شده باشد. این عناصر می توانند در فضاهایی که نیاز به نور پس زمینه در قسمت پایین دیوار هستند به کار گرفته شوند. همچنین اغلب این عناصر دارای محفظه ای در قسمت پشت خود هستند که سیم های مربوط به لامپ ها و همچنین سایر قطعات امکان عبور از آن را خواهند داشت. ایده ساخت قرنیز نوری کاملاً نوین بوده و مطابق با نیازهای بازار طراحی و ساخته شده است.
در مقالات پیشین در مورد مزیت های قرنیز های معمولی صحبت کردیم، این ویژگی ها همگی در قرنیز ال ای دی نیز وجود دارد. مزایای قرنیزهای نوری عبارتند از:
نکته مهم دیگری که هنگام خرید قرنیز نوری باید به آن توجه کنید، جنس قرنیز مورد استفاده برای نورمخفی است و خوب است بدانید برای این طرح مدل های پی وی سی و ام دی اف کاربرد چندانی ندارند. درواقع نسل نوین قرنیزهای نوری دارای بدنه آلومینیومی هستند که در برابر رطوبت، ضربه و سایر شرایط محیطی مقاومت بسیار بالاتری دارند. این قرنیزها همچنین به لحاظ ظاهری مدرن تر و شکیل تر از سایر انواع قرنیزهای نوری هستند.
محصولات پیشنهادی: قرنیز پی وی سی
حتما بخوانید: قرنیز ام دی اف
قرنیز نوری در هر فضایی که نیازمند نور دائم و ملایم است قابل استفاده است. به عنوان مثال این محصول می تواند در بیمارستان ها بسیار مفید باشد؛ سالن های طویل که با نورهای متناوبی روشن هستند، اما وجود نور در پایین دیوارها می تواند فضا را به نحو احسنت روشن کند.
انباری ها از جمله فضاهای دیگری هستند که استفاده از قرنیز نوری می تواند به کارایی این فضا کمک کند. درواقع انبارها نیازی به استفاده از نورهای متمرکز ندارند و برعکس نیاز است که بخش های پایین دیوار بخوبی قابل مشاهده باشد. در چنین فضاهایی نیز این نوع از قرنیزها می تواند مفید باشد.
پارکینگ ها نیز از دیگر فضاهایی هستند که استفاده از قرنیز نوری می تواند بسیار کمک کننده باشد. درواقع روشنایی در بخش پایینی دیوار سبب می شود تنها بخش های مورد نیاز روشن باشند.
همچنین زیبایی بی نظیری که در این محصول وجود دارد آن را برای استفاده در هر فضایی مناسب می کند، به عنوان مثال، اگر از آن در فضای نشیمن بهره ببرید به داشتن ظاهر لوکس و شکیل منزل خود کمک کرده اید.
قیمت قرنیزها بستگی به جنس بدنه آن دارد. درواقع قرنیزها از مواد مختلفی ساخته می شوند و کیفیت مواد اولیه در آن سبب می شود قیمت نهایی قرنیز مشخص شود. اما با این حال در قرنیز نور مخفی اغلب از جنس آلومینیوم استفاده می شود. با این حال قیمت قرنیز نور مخفی بسیار بالاتر از قیمت قرنیز های معمولی خواهد بود.
اگر درباره خرید این محصول و استفاده از آن دچار تردید شده اید و نیاز به مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر دارید، میتوانید همین حالا از طریق شماره تلفن های درج شده در سایت با ما تماس گرفته و از خدمات مشاوره رایگان شرکت دکورچوب استفاده کنید.
4 دیدگاه در “قرنیز نوری چیست؟ مزایای قرنیز نوری در دکوراسیون داخلی”
این مدل برای دکوراسیون خونه خیلی جالللب هست
سلام ،
قیمت قرنیز نور مخفی و هر شاخه چند متره ؟ رنگبندی داره ؟
سلام
لطفا با شماره های شرکت تماس بگیرین راهنماییتون می کنن
مطلبتون بسیار مفید بود