فهرست مطالب

دکوراسیون مینیمال پذیرایی با 12 ایده کاربردی و جذاب!!

دکوراسیون مینیمال پذیرایی با 12 ایده کاربردی و جذاب!!

فهرست مطالب

در علم معماری، سبک های مختلف و متنوعی برای طراحی وجود دارد؛ از جمله سبک کلاسیک، مدرن، روستیک، سبک مینیمال و… . یکی از سبک های مورد علاقه مردم در دنیای امروز، سبک مینیمال است که پایه و اساس آن، طراحی اجزا بر مبنای ساده ترین حالت ممکن می باشد و البته ارتباط و پیوندی تنگاتنگ با سبک معماری مدرن دارد. دکوراسیون مینیمال پذیرایی نیز امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده و مبنای آن دقیقا بر اساس انتخاب ساده ترین گزینه ممکن برای هر المان دکوراسیون داخلی می باشد. در این نوشته از دکورچوب، نگاهی داریم به بهترین ایده های دکوراسیون مینیمال پذیرایی. با ما همراه باشید.

آشنایی با سبک معماری مینیمال و ویژگی های آن

شاید در گذشته معماری کمی آسان تر بود و انتخاب سبک معماری برای محل مورد نظر، از پیچیدگی کمتری برخوردار بود؛ شاهد این امر نیز، استفاده اکثریت مردم از سبک مینیمال در سال های گذشته است. اما امروزه، فرقی نمی کند طراحی برای محیط کاری انجام می شود یا محیط منزل؛ سلیقه های مردم تنوع زیادی پیدا کرده و هر کسی فارغ از آن که محیط زندگی یا کارش چه کاربری ای دارد، فقط و فقط سبک مورد علاقه خود را دنبال می کند.

آشنایی با سبک معماری مینیمال و ویژگی های آن

در سبک معماری مینیمال از پیچیدگی های رایج طراحی معماری، مانند قوس، رنگ های تند و مدل های خاص طراحی، استفاده نمی شود. با توجه به این که در طراحی به سبک مینیمال، بیشتر از رنگ سفید و رنگ های روشن استفاده می شود، رنگ و لعاب و جزییات خانه بیشتر وابسته به استفاده از اکسسوری ها و سایر وسایل منزل می باشد. سادگی طراحی سبک مینیمال به هیچ عنوان به معنای ارزان بودن یا کم هزینه بودن آن نیست و این سبک طراحی اتفاقا می تواند بسیار پرهزینه نیز باشد. متریال های مختلف مورد استفاده در طراحی مینیمال می توانند خرج زیادی روی دستتان بگذارند؛ اما حتی پرخرج ترین نمونه های طراحی مینیمال نیز از شعار اصلی این سبک معماری تبعیت می کنند: زیبایی در سادگی است!

در مقاله دکوراسیون داخلی به طور کامل انواع سبک های دکوراسیون را توضیح داده ایم که می توانید مطالعه کنید.

معرفی بهترین نمونه های دکوراسیون مینیمال پذیرایی

در ادامه 12 مورد از پرطرفدارترین ایده ها برای داشتن یک پذیرایی با دکوراسیون مینیمال را به شما معرفی می کنیم:

1. ترکیب رنگ پوست تخم مرغی و چوب

آمیخته ای از رنگ سفید، پوست کرم رنگ تخم مرغ های قدیمی و رنگ چوب. چنین ترکیب رنگی چطور ممکن است خسته کننده باشد؟ فریم های زیبای چوب در بالکن خانه و قفسه های کتاب، کمک می کنند تا نور خانه بیشتر و محیط خانه دلباز تر شود، در حالی که صندلی ها و مبل های بسیار زیبای این دکوراسیون، حتی اگر احساس خستگی نکنید، شما را وادار به نشستن می کنند.

2. ترکیبی از سفید، کرم و قهوه ای

کمی تضاد رنگی بیشتر نسبت به ترکیب رنگ قبلی، ایده بدی نیست. قهوه ای تیره شیک بودن را افزایش داده و ترکیب رنگ های سفید و قهوه ای اکسسوری ها، در کنار سفیدی دیوار جلوه بسیار جذابی خواهد داشت.

ترکیبی از سفید، کرم و قهوه ای

3. ذغالی جذاب و پنجره های بزرگ

شاید شما از آن هایی هستید که دو نمونه اول را به امید دیدن ترکیب رنگ های تیره تر به سرعت رد کرده اید. این دکوراسیون مختص خودتان است. نقش و نگار های هندسی و تند و تیز در کنار تیرگی خیره کننده ترکیب رنگ ذغالی. چه چیزی بیشتر از تماشای یک فیلم ترسناک در این فضای پرجذبه، به دلتان می نشیند؟

ذغالی جذاب و پنجره های بزرگ

4. دو رنگ، مثل صفحه شطرنج

شاید یاد آن لحظه ای بیفتید که خشکی کوهستان ها تمام شده و وارد سبزی و زیبایی جنگل های شمال می شوید؛ با این تفاوت که در این نمونه، هر دو طرف زیبا و خیره کننده هستند. زیبایی این ترکیب رنگ به حدی چشم نواز است که در نگاه اول، کمتر متوجه زیبایی چوب کف و پنجره ها می شوید.

دو رنگ، مثل صفحه شطرنج

5. بافت چوبی ظریف ایده ای برای دکوراسیون مینیمال پذیرایی

مایلید هر بار وارد پذیرایی می شوید، حس کنید در حال بازی در صحنه های فلش بک فیلم های هالیوودی هستید؟ ترکیب رنگ کم جان چوب در کنار بافت زیبای دیوار و کاناپه ها…و کمی دورتر، میز کوچک هندسی ای که قصد جلب توجهتان را ندارد، اما به مرور در مرکز توجهتان قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: انواع سبک دکوراسیون داخلی | معرفی و راهنمای انتخاب سبک دکوراسیون

6. تلفیق پذیرایی و آشپزخانه

یک دکوراسیون شطرنجی دیگر؛ با این تفاوت که این بار شباهت بیشتری با صفحه شطرنج دارد. اگر نمی توانید از تفاوت رنگ آشپزخانه با پذیرایی دل بکنید، این نمونه بسیار خوبی برای شماست؛ به نوعی ثابت می کند برای ایجاد یک بالانس در ترکیب رنگ ها، گاهی فقط کمی سلیقه کافی خواهد بود.

تلفیق پذیرایی و آشپزخانه

7. ترکیب رنگ های متضاد

اگر به ترکیب کردن رنگ های پرتعداد اما همخوان علاقه دارید، گزینه مناسب تان را پیدا کرده ایم. مبل های تیره، دیوارهای کمی روشن تر و ترکیب سفید و مشکی، خاکستری و کرم روشن. شیک و در عین حال دلباز. همه چیز را با هم بخواهید، اشکالی ندارد!

ترکیب رنگ های متضاد

برای مطالعه بیشتر در مورد انواع دیوارپوش؛ معرفی 10 نوع دیوارپوش برای تغییر دکوراسیون منزل بر روی آن کلیک کنید.

8. تکسچر روشن و تضاد کم

وقتی درباره ارتباط مینیمالیسم با معماری مدرن صحبت می کنیم، دقیقا از چنین چیزی حرف می زنیم. خطوط صاف مستطیلی مبل ها در کنار گردی چراغ ها و میز. پنل های چوبی کمی تیره تر از سفید هستند، تا با تکسچر مبل و فرش همخوانی داشته باشند.

تکسچر روشن و تضاد کم

9. مینیمالیسم در خدمت فضاسازی

محیط کوچکی دارید؟ پس باید از طرفداران طراحی مینیمال باشید! ترکیب رنگ ها و سادگی کفپوش و دیوارها، دقیقا همان چیزی را در اختیارتان می گذارند که به دنبالش هستید: یک محیط کوچک اما دنج. بگذارید نور خانه را فرا بگیرد و از تماشای تلویزیون و زیبایی دکوراسیون لذت ببرید.

مینیمالیسم در خدمت فضاسازی

برای خرید انواع کفپوش ها می توانید به صفحه خرید کفپوش مراجعه کنید.

10. پرطرفدار مثل سفید و خاکستری

بگذارید دیگر راجع به زیبایی رنگ سفید توضیح ندهیم! به جای آن، می توانیم از جذابیت ترکیب مبلمان خاکستری روی چوب کمرنگ صحبت کنیم. با یک آینه بزرگ، راهی جدید برای بزرگ تر کردن فضا در ظاهر خواهید یافت. میزهای سفید رنگ در کنار قاب قهوه ای رنگ آینه، همه به دقت و با ظرافت خاصی طراحی شده اند. این ایده نیز یکی از راه های ساده برای داشتن دکوراسیون مینیمال پذیرایی است.

پرطرفدار مثل سفید و خاکستری

11. از تضاد خسته نشو!

مبل های تیره، تلویزیون تیره، پنل های تیره…چراغ ها، میز و آینه های تیره. باقی کار را به کف چوبی و دیوارهای روشن بگذارید. تضاد هیچگاه خسته کننده نخواهد شد.

از تضاد خسته نشو!

12. تضاد کف و سقف

نگران بیش از حد تیره شدن فضا هستید؟ از تضاد تیرگی کف و روشنی سقف استفاده کنید. شاید در تصویر بخشی از زیبایی محیط به پنجره ها مربوط باشد؛ اما به ما اعتماد کنید. بدون این نما هم ترکیب رنگ فوق العاده ای خواهید داشت.

تضاد کف و سقف

در مقاله رنگ پارکت برای خانه های کوچک به معرفی بهترین رنگ ها پرداخته ایم که می توانید مطالعه کنید.

نمونه های دکوراسیون سالن پذیرایی مینیمال

در ادامه، نمونه های دیگری را نیز از طراحی دکوراسیون مینیمال برای پذیرایی مشاهده خواهید کرد:

دکور برای سالن پذیرایی مینیمال

پذیرایی مینیمال

دکور سالن پذیرایی مینیمال

دکوراسیون سالن پذیرایی مینیمال

دکوراسیون پذیرایی مینیمال

سالن پذیرایی مینیمال

طرح های مینیمال برای پذیرایی

مدل دکور مینیمال برای پذیرایی

مدل سالن پذیرایی مینیمال

نمونه های دکوراسیون پذیرایی مینیمال

نمونه های دکوراسیون سالن پذیرایی مینیمال

 انتخاب مبلمان مناسب برای سبک مینیمال

مبلمان‌ها در دکوراسیون مینیمال پذیرایی باید ساده بدون تزیینات اضافی و کاربردی باشند. بهتر است از مبل‌هایی با خطوط صاف و رنگ‌های خنثی مانند بژ خاکستری یا سفید استفاده کنید. همچنین به جای استفاده از چندین قطعه مبلمان، یک ست مبل کوچک یا یک کاناپه بزرگ با طراحی مینیمال نیز کفایت می‌کند. این انتخاب علاوه بر بازتر نشان دادن فضا، باعث تقویت حس آرامش در پذیرایی خانه می‌شود.

نورپردازی در دکوراسیون مینیمال

نورپردازی نیز از دیگر اجزای مهم دکوراسیون مینیمال به حساب می‌آید. بهتر است از نور طبیعی با پنجره‌های بزرگ و پرده‌های نازک استفاده کنید. برای نور مصنوعی، استفاده از چراغ‌های آبی یا لامپ‌های مخفی گزینه بهتری محسوب می‌شود. همچنین نورپردازی گرم با رنگ‌های ملایم، باعث ایجاد فضای دنج و مینیمال می‌شود که به برجسته شدن هرچه بیشتر عناصر اصلی دکور نیز کمک می‌کند.

مزایای دکوراسیون مینیمال پذیرایی

چند مورد از اصلی‌ترین مزایای دکوراسیون مینیمال پذیرایی شامل موارد زیر می‌شود:

 ایجاد فضای آرام و دلنشین

کاهش هرچه بیشتر شلوغی و استفاده از رنگ‌های عمدتاً آرامش بخش، باعث ایجاد فضایی ایده‌آل برای استراحت و گفتگو در خانه یا محیط کار می‌شود. سادگی هرچه بیشتر طراحی و حذف عناصر غیر ضروری، باعث کاهش آشفتگی ذهن شده و آرامش را به ساکنان محیط منتقل می‌کند.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها

برخلاف تصورات رایج، دکوراسیون مینیمال پذیرایی از جمله کم هزینه‌ترین دکوراسیون‌ها به شمار می‌رود. شما می‌توانید با تمرکز بر کیفیت به جای کمیت، وسایل با طراحی ساده و در عوض دوام بالا خریداری کنید. لزوم کم بودن تعداد عناصر موجود در دکوراسیون مینیمال باعث می‌شود بتوانید با تعداد کمی از این عناصر، فضای شیک و کاربردی را خلق کنید.

اشتباهات رایج در دکوراسیون مینیمال پذیرایی

 استفاده بیش از اندازه از اکسسوری 

بیراه نیست اگر بگوییم یکی از اصول دکوراسیون مینیمال پذیرایی، استفاده محدودتر از اکسسوری‌ها محسوب می‌شود. بنابراین بهتر است تا حد امکان از کوسن‌ها، تابلوها یا وسایل تزیینی به میزان بسیار محدودی استفاده کنید. بهتر است تعداد محدودی اکسسوری را با طراحی ساده و هماهنگ با فضا انتخاب کنید تا تعادل بصری فضا کاملاً حفظ شود.

نادیده گرفتن تعادل رنگی

عدم توجه به هارمونی رنگ‌ها و استفاده از رنگ‌های نامناسب می‌تواند تعادل دکوراسیون داخلی محیط را به هم بزند. به جای استفاده از رنگ‌های تند در دکوراسیون داخلی، بهتر است از پالت‌های رنگی خنثی با حداکثر سه رنگ استفاده کنید. برای مثال، ترکیب رنگ‌های سفید، خاکستری و قهوه‌ای روشن، یک انتخاب بسیار جذاب و کلاسیک به شمار می‌رود.

سخن پایانی

در این نوشته درباره دکوراسیون مینیمال پذیرایی و نمونه های جذاب آن صحبت کردیم و کمی با معماری مینیمال آشنا شدیم. جذابیت طراحی به سبک مینیمال به این نمونه ها ختم نمی شود و ایده های مربوط به آن تمامی نخواهند داشت. امیدواریم این نوشته مورد توجهتان قرار گرفته باشد. اگر سوالی دارید، لطفا در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید و برای گرفتن مشاوره و خرید با کارشناسان در ارتباط باشید.

5/5 - (3 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *