برای نصب پوستر دیواری ابتدا دیوار مورد نظر را بررسی کنید و اگر نیاز به زیر سازی ، بتونه و یا سمباده زنی دارد، سطح آن را آماده و نهایت کاملا صاف و یکنواخت کنید . ابتدا سطح زیر کار، بسته به نوع آن باید با پرایمر پوشش داده شود . دیوارهای گچی و یا کناف باید دو تا سه دست پرایمر زده شوند. عرض قسمت اول را اندازه گیری کرده و به اندازه یک سانتی متر کوچکتر از آن تراز لیزری خود را بر روی دیوار از ابعاد دیوار قرار داده، البته پوستر کمی بزرگتر در عرض و ارتفاع تولید میگردد که نا ترازی ها و نا شاقولی های دیوار را بپوشاند.
پس از تراز کردن به ترتیب لت ها ( رول ها ) را بر روی زمین بچینید و آنها را قبل از نصب از هر جهت بررسی کنید چرا که بعد از نصب مرجوعی پذیرفته نمی شود چون کالایی اختصاصی بوده و سپس آنها را به پشت برگردانید که بتوان به ترتیب پشت آنها را چسب زده و در جای مشخص شده با دقت نصب شود. دقت شود که هر رول پوستر دیواری پس از آغشته شدن به چسب بلافاصله به دیوار چسبانده شود.
نصب پوستر دیواری را چگونه انجام می دهند؟
ابتدا دیوار مورد نظر را بررسی کنید و اگر نیاز به زیر سازی، بتونه و یا سنباده زنی دارد، سطح آن را آماده و در نهایت کاملا صاف و یکنواخت کنید. ابتدا سطح زیر کار، بسته به نوع آن باید با پرایمر پوشش داده شود. دیوارهای گچی و یا Drywall باید دو تا سه دست پرایمر زده شوند. عرض قیمت اول را اندازه گیری کرده و به اندازه یک سانتی متر کوچکتر از آن تراز لیزری خود را بر روی دیوار بیاندازید. همان طور که می دانیم ابعاد پوستر دیواری از ابعاد دیوار، کمی بزرگتر در عرض و ارتفاع تولید می گردد که نا ترازی ها و نا شاقولی های دیوار را بپوشاند.

مطابق نقشه ارسال شده، به ترتیب لت ها (قواره ها) را بر روی زمین بچینید و آنها را قبل از نصب با دقت از هر جهت بررسی کنید. سپس آنها را به پشت برگردانید که بتوان به ترتیب پشت آنها را چسب زده و نصب کرد. توجه داشته باشد هر لت یا قواره بعد از چسب زدن می بایست همان لحظه به دیوار چسبانده شود. برای نصب پوستر دیواری می بایست هم از چسب پودری و هم از چسب خمیری استفاده گردد. چسب پودری برای کل کار و چسب خمیری در محل درزها مورد استفاده قرار می گیرد.
پوستر دیواری سه بعدی طبیعت یکی از زیباترین پوسترهای دیواری است که انواع مدل آن را میتوانید در مقاله دیگر ما ببینید.
مراحل نصب پوستر دیواری به چه شکل است؟
خط قرمز سمت راست هر لت یا قواره همان خطی است که باید با تراز لیزر هماهنگ باشد که کل کار به صورت تراز نصب گردد. این خط دقیقا باید بر خط تراز لیزری که روی دیوار آمده است منطبق باشد. برای دقت بالاتر، این عمل می بایست در لت های دیگر نیز تکرار گردد. دقت شود این خط جهت تراز کردن است و خط همپوشانی یا Overlap نیست. محل همپوشانی در زیر قواره ها علامت گذاری شده است. لبه سمت چپ لت دوم باید بر روی لت اول پسبانده شود و تا علامت همپوشانی جلوتر رود. این علامت با لبه کاغذ حدود 2 سانتی متر فاصله دارد در واقع در قیمت همپوشانی یا همان Overlap، کاغذ سمت راست حدود 2 سانتی متر بر روی کاغذ سمت چپ قرار می گیرد و به همین ترتیب برای لت های بعدی این عمل تکرار می شود.

تذکر
برای نشان دادن فاصله همپوشانی خطی ترسیم نشده است، فقط با علامت در زیر هر قسمت نشان داده شده است.
مراحل نصب پوستر دیواری
بعد از نصب هر قواره یا لت، باید درست از وسط همپوشانی یعنی وسط آن 2 سانتی متر که در تصویر با خط چین نشان داده شده است توسط یک تیغ بسیاز تیز با خط کش فلزی و یا تراز حباب دار برش داده شود. بعد از برش، لایه بریده شده رویی را برداشته و برای در آوردن لایه بریده شده زیرین، لبه کاغذ را بلند کرده و لایه زیرین را خارج کنید. سپس با قلم مو محل درز را بر روی دیوار به چسب خمیری آغشته کنید و لبه ها را با دیت در کنار هم تنظیم کنید.
مقاله پیشنهادی: تفاوت پوستر دیواری و کاغذ دیواری
نکات نصب پوستر دیواری
برش همپوشانی یا Overlap هر لت یا قواره باید موقع نصب همان قواره انجام شود، در صورتی که برش های همپوشانی را به انتهای کار موکول کنید باعث ایجاد خرابی در کاغذ خواهد شد. کاردک پلاستیکی که برای نصب استفاده می گردد، حتما باید بدون هیچگونه برآمدگی، صاف و یکدست باشد که باعث خط و خش بر روی کاغذ نگردد. همچنین کاردک را نباید خیلی محکم بر روی کاغذ و به خصوص درزها بکشید.
اگر قبل از بریدن همپوشانی یا Overlap بر روی این قسمت که کمی برجسته هم می باشد کاردک بکشید. باعث ایجاد رنگ رفتگی در محل برآمدگی خواهید شد. کاردک کشیدن را به بعد از برش همپوشانی موکول کنید. به همین ترتیب تمام لت ها یل قواره ها را تا انتها نصب کنید. این دستورالعمل برای نصابانی است که سابقه نصب داشته باشند. اگر برای اولین بار می خواهید پوستر را نصب کنید می بایست آموزش های لازم را دیده باشید.

نکات ضروری در نصب پوستر
توجه شود برای نصب پوستر لازم بوده هم از چسب پودری و هم از چسب خمیری استفاده گردد . چسب خمیری در محل درز ها مورد استفاده قرار می گیرد و چسب پودری برای کل کار در پوستر دیواری در ابتدا و انتهای هر رول خطی است که باید با تراز لیزری هماهنگ باشد که کل کار به صورت تراز نصب گردد . این خط دقیقا باید بر خط تراز لیزری که روی دیوار آمده است منطبق باشد . برای دقت بالاتر ، این عمل می بایست در لت های دیگر نیز تکرار گردد . توجه شود این خط جهت تراز کردن است و خط همپوشانی (overlap) نیست و محل همپوشانی در حاشیه دو طرف هر رول سفید باقی گذاشته شده است.
لبه مخصوص همپوشانی در هر رول باید بر روی لبه همپوشانی رول بعدی چسبانده شود و به این ترتیب جلو رفته تا کار تکمیل شود این قسمت همپوشانی با لبه کاغذ حدود 2 سانتی متر فاصله دارد یعنی در قسمت همپوشانی یا همان overlap ، کاغذ سمت راست حدود 2 سانتی متر بر روی کاغذ سمت چپ قرار می گیرد و به همین ترتیب برای لت های این عمل تکرار می شود .
دقت شود
بعد از نصب هر رول می بایست درست از وسط همپوشانی یعنی وسط آن 2 سانتی متر توسط یک تیغ بسیار تیز با خط کش فلزی برش داده شود . بعد از برش ، لایه بریده شده رویی را برداشته و برای در آوردن لایه بریده شده زیرین ، لبه کاغذ را بلند کرده و لایه زیرین را خارج کنید . سپس با قلم مو محل درز را بر روی دیوار به چسب خمیری آغشته کنید و لبه ها را با دست در کنار هم تنظیم کنید .
چند تذکر مهم
1 ) برش همپوشانی هر لت باید موقع نصب همان رول انجام شود ، در صورتی که برش های همپوشانی را به انتهای کار موکول کنید باعث ایجاد مشکل در کاغذ خواهد شد .
2 ) کاردک پلاستیکی که برای نصب استفاده می گردد ، حتما باید بدون هیچگونه در آمدگی ، صاف و یکدست باشد که باعث خط و خش بر روی کاغذ نگردد. همچین کادرک را نباید خیلی محکم بر روی کاغذ و به خصوص درزها بکشید .
3) اگر قبل از بریدن همپوشانی بر روی این قسمت که کمی برجسته هم می باشد کاردک بکشید ، باعث ایجاد رنگ رفتگی در محل برآمدگی خواهیدشد. کاردک کشیدن را به بعد از برش قسمت همپوشانی موکول کنید .
امیدوارم از مطالعه این راهنما لذت برده باشید.